Computerek, analizátorok - Divesoft

A Divesoft vállalatot képzett barlangi búvárok alapították azzal a nem titkolt céllal, hogy a saját igényeiknek teljes mértékben megfelelő búvárcomputereket fejlesszenek ki. Ahogy ez lenni szokott, a cég kinőtte magát és bár elsősorban még mindig a technikai- és barlangi búvárok igényeihez igazodik, kínálatukból már a rekreácíós búvárkodás művelői is válogathatnak.
A Divesoft kompromisszumot nem tűrően ragaszkodik a legmagasabb technológiai sztenderdek mellett a legjobb minőségű alapanyagokhoz is. Minden terméküket a csehországi Roudnice nad Labem-ben lévő gyárukban készítenek.

Egyik fő termékcsoportjuk a Freedom dekompressziós computereké. Itt egy készülékben kaphatja meg bármely búvár a számára szükséges eszközt. A szoftveres upgrade-nek köszönhetően elég egy készüléket megvásárolni. Amennyiben valaki rekreációs búvárkodáshoz szeretné használni a készüléket, számára elég lehet a Basic Nitrox változat, ami a piacon lévő összen "normál" búvárcomputer funkcionalitását lefedi, de az átlagnál jóval átláthatóbban, sokkal inkább az egyszerű használatra öszpontosítva. Amennyiben valaki a technikai búvárkodás útjára lép, elég csak egy szoftveres upgrade-et vásárolnia a készülékhez és máris övé lehet az Advanced Nitrox, Full Trimix vagy Closed Circuit Rebreather változat!

A cég másik fő termékcsaládja a gázanalizátoroké. Ide tartozik többek között az Analyzer He/O2 Trimix-analizátor, ami a cég saját szabadalmazott eljárását alkalmazva a Hélium-koncentrációt hangsebességgel méri. Megtalálható a kínálatban továbbá a Freedom computerekhez csatlakoztatható oxigén-szenzor is, amivel búvárcomputerünk egy csapásra nitrox-analizátorrá lép elő. Így nem kell még egy eszközt hordanunk magunkkal!

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.