Sportbúvár felszerelések - Mares

Az 1949-ben Ludovico Mares által alapított cég mára a legnagyobb és legrangosabb önálló búvárfelszerelés gyártó vállalat lett. A Mares tervezte az első oldalt vezérelt inflátor tömlő nélküli AT (airtrim-es) jacketet. Minden felszerelése a gondos tervezést és hosszú tesztelést bizonyítja. A Mares Avanti Quattro uszony minden idők legnagyobb számban eladott uszonya, ha bármilyen hajóra ránézel, amin búvárok vannak, azon biztosan látsz belőle pár darabot... A cég pár éve fejébe vette, hogy a búvárkomputerek piacán is az elsők között kíván lenni. Nem telt bele 3 év és olyan komputerekkel jött ki, amelyek messze meghaladják az eddigi komputergyártók teljesítményét, például az ICON HD computer a színes ledes háttérvilágításával és rádiófrekvenciás jeladójával. Több komputernél elsőként vezették be az ingyenes szoftverfrissítés lehetőségét. Számos komputer több gázt kezel egy merülésen belül. Elsőként lehet a merülőhelyek vázlatait ingyenesen feltölteni a búvárkomputerre. Minden komputernél figyeltek arra, hogy nagy és éles számok kerüljenek a kijelzőre, valamint az elemcsere számos komputernél a felhasználó által cserélhető, amelyiknél nem abban pedig tölthető akku van. A komputerek a legmodernebb RGBM modell alapján működnek. A Mares minden felszerelése a profizmust tükrözi, mint például a méltán világhírű Abyss légzőautomata. A Tech Fit szárazruha a technikai búvároknak előnyös az elöl lévő zippzárral és a teleszkóp torzóval.
Ajánljuk mindazoknak, akik a legjobb komputert akarják és nem a miniatűr számok után kutatni a merülés közben, továbbá azoknak, akik nem csak azt szeretnék, hogy a felszerelésük biztonságos legyen, hanem szép és tartós is!

Mares Scuba Diver
katalógus 2013

(Jacket-ek: Hybrid, Dragon, Kaila, Prestige, Icon, Pegasus; Légzőautomaták: Carbon, Abyss, Prestige, Rover; Komputerek és konzolok: HD Icon levegőintegrált komputer, Matrix, Puck Pro, Nemo Wide; Mission konzolok; Interfészek; Palackok és kiegészítők; Csapok és kiegészítők; Szárazruhák és aláöltöző ruhák; Csizmák; Csukják; Kesztyűk és kiegészítők; Neopren búvárruhák; Maszkok: X-vision, X-vu, Kona; Légzőcsövek; Uszonyok: Avanti Quattro, X-stream, Volo Power, Wave, Super Channel; Táskák; Tőrök; Lámpák; Bólyák; Súlyok; Övek; Egyéb kiegészítők)

Mares szabadtüdős katalógus 2013

(Sűrítettlevegős szigonyok; Gumis szigonypuskák: Phantom FV; Szigonyvesszők; Szigonyhegyek: Neptun hegy, Háromágú szigonyhegy, Egyágú szigonyhegy; Szigony-gumik; Vadászuszonyok: Razor, Avanti Quattro Power; Szabadtüdős vadászmaszkok: Tana, Samurai, X-Vu, Essence)

Letölthető dokumentumok:

Mares Scuba Diver katalógus 2013

mares_scuba_diver.pdf (15 Mb)

Mares szabadtüdős katalógus 2013

mares_szabadtudos_katalogus.pdf (14,8 Mb)

Mares komputerek és interfészek

mares_computerek.pdf (162 kb)

Mares komputer összehasonlító táblázat

mares_computer_osszehasonlito_tablazat.pdf (56,8 kb)

2009-es Mares légzőautomata ismertető

mares_legzoautomatak.pdf (306 kb)

Letölthető háttérképek:

PC-re: mares_screensaver2013_pc.zip (108 kb)

Mac-re: mares_screensaver2013_mac.zip (122 kb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.