Technikai felszerelések - Dtd

2003-as indulása óta a DTD célja az, hogy olyan minőségi felszerelést gyártson a technikai búvároknak, amit a sportbúvárok is tudnak használni. A DTD felszereléseket a legjobb technikai búvárok tervezték és a legmostohább körülmények között tesztelték, tesztelik a mai napig. Extrém mélységben, barlangokban, hajóroncsok belsejében, különösen odafigyelve arra, hogy minden apró technikai jellemző megfeleljen az elvárásoknak. A legjobb anyagok és tökéletes gyártási folyamat... Ez a felszerelés hibátlannak mondható! Ezeket a wingeket és acél háttámlákat nem csak a technikai búvároknak találták ki, tehát neked is jó lehet. A legkisebb mono wing-től kezdve a legnagyobb, igazi mélymerüléshez való, nagy térfogatú duplapalackokhoz tervezett wing-ekig tart a választék. A side mount technikához akár két variációt is tudunk ajánlani. Ha már van winged, kisebb átalakítással side mount-ra is használhatod azt. A Diamond side-mount wing kimondottan side mount-hoz készül, különböző méretekben.
Itt mindent megtalálsz, ami a tech merülésekhez kell: wingek, acél háttámlák 3 és 6 milliméter vastagságban, alu háttámlák, hevederzetek, kaniszteres ledes lámpák, ledes backup vagy tartalék lámpa, különböző hosszúságú normál tömlők, miflex tömlők minden méretben. P-ólmok, V-ólmok, súlyzsebek, felragasztható súlyzsebek, inflátor fejek, bordástömlők, kötélvágók, tech kések, reel-ek, orsók, pisi szelepek, argon palackok és tartók, nedves jegyzetfüzetek, fém nyomásmérő órák, stage kit-ek, bolt snap-ek, double ended karabinerek, alkatrészek, szerszámok, mono adapterek, D-ringek, szárazkesztyűk. Minden ami a barlangi búvárkodáshoz kell. És egy fontos adalék! A legtöbb termék VAN KÉSZLETEN! Nem kell előleget adnod, aztán várnod, amíg más is rendel... Várni amíg megjön... Hallgatni a kifogásokat: nem az jött, nem jött semmi, mert bla bla bla... stb. Nálunk van. Ez a lényeg!
Azoknak ajánljuk akik hosszú távra gondolkodnak!

DTD katalógus 2013

(Wingek; Háttámlák és tartozékai; Sidemount felszerelések; Súlyrendszerek és tartozékai; Orsók; Karabinerek; Lámpák; Tömlők; Miflex tömlők)

Letölthető dokumentumok:

DTD árlista 2017

dtd-arlista.xls (35 kb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.