Sportbúvár felszerelések - Seac

Az 1971-ben alapított olasz cég ugyan nem tartozik a legrégebbiek közé, de talán éppen ezért nagyon figyelnek a búvárfelszerelések formatervezésére, ám elsőszámú szempont a kiváló teljesítőképesség. Alapvetően a piac két fő szegmensét célozták meg. Az elsődleges a készülékes búvárkodás, a második a szabadtüdős merülés illetve a vízalatti vadászat. A Seac Sub szigonypuskái - akár a sűrítettlevegős akár a gumis változatokatkat nézzük - ár-érték arány tekintetében a felső szintet képviselik. Mindig tartunk raktáron a legtöbb méretből! A Seac Sub-nál gyártanak kimondottan a nyaraló-, igazi "hobby" búvároknak is egyszerű, de jó minőségű uszonyokat, maszkokat. Légzőautomatáik mind design-ban, mind a használhatóságban megelőzik a konkurenciát. A jacketek pl. nagyon jól néznek ki, nagy emelőképességük van, és ICARO Tech Red Dot tervezési díjat nyertek, ami jelzi a szakma elismerését. Búvárruháik a legkényelmesebbek, szárazruháikból és nedves búvárruháikból még a legnagyobb testmérettel rendelkezők is találnak maguknak méretet. Nem ritka a 3XL vagy a 3XL+-os méret.
Búvárlámpáik szenzációs fényerővel rendelkeznek kis méretük ellenére. Maszkjaik, uszonyaik kényelmesek, jól tervezettek, öröm velük a merülés. A neopren kesztyűk és csizmák szinte elnyűhetetlenek, így a búváriskolák nagy előszeretettel választják őket.
Ajánljuk mindenkinek, aki nem szeretné a legdrágább búvárfelszereléseket, de nem akar kompromisszumot kötni a minőség terén.

Seac Scuba Diver felszerelések katalógus 2016

(Jacketek: Icaro tech, Pro 2000; Légzőautomaták: DX-200, MX-200, DX-100, X-10, P-synchro, X-5; Lámpák: R1, Q3, Q1; Tőrök; Műszerek; Konzolok; Szárazruhák; Neopren búvárruhák; Neopren mellények; Kesztyűk; Csizmák; Uszonyok; Maszkok; Légzőcsövek; Táskák; Bólyák; Övek; Súlyok; Egyéb kiegészítők)

Seac szabadtüdős felszerelések katalógus 2016

(Sűrített levegős szigonyok: Asso; Gumis szigonypuskák: Sting; Szigony vesszők; Szigony hegyek: neptun hegy, háromágú szigonyhegy, egyágú szigonyhegy; Szigony gumik; Vadászuszonyok: Genesis, X-pro; Szabadtüdős vadászmaszkok)

Letölthető dokumentumok:

Seac Scuba Diver felszerelések katalógus 2016

SEAC_CATALOGO_SCUBA_2016_ENGDEU.pdf (27,6 Mb)

Seac szabadtüdős felszerelések katalógus 2016

SEAC_CATALOGO_SPEARFISHING_2016_ENGFRA.pdf (13,2 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2018 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.