Sportbúvár felszerelések - Seac

Az 1971-ben alapított olasz cég ugyan nem tartozik a legrégebbiek közé, de talán éppen ezért nagyon figyelnek a búvárfelszerelések formatervezésére, ám elsőszámú szempont a kiváló teljesítőképesség. Alapvetően a piac két fő szegmensét célozták meg. Az elsődleges a készülékes búvárkodás, a második a szabadtüdős merülés illetve a vízalatti vadászat. A Seac Sub szigonypuskái - akár a sűrítettlevegős akár a gumis változatokatkat nézzük - ár-érték arány tekintetében a felső szintet képviselik. Mindig tartunk raktáron a legtöbb méretből! A Seac Sub-nál gyártanak kimondottan a nyaraló-, igazi "hobby" búvároknak is egyszerű, de jó minőségű uszonyokat, maszkokat. Légzőautomatáik mind design-ban, mind a használhatóságban megelőzik a konkurenciát. A jacketek pl. nagyon jól néznek ki, nagy emelőképességük van, és ICARO Tech Red Dot tervezési díjat nyertek, ami jelzi a szakma elismerését. Búvárruháik a legkényelmesebbek, szárazruháikból és nedves búvárruháikból még a legnagyobb testmérettel rendelkezők is találnak maguknak méretet. Nem ritka a 4XL vagy a 4XL+-os méret!
Búvárlámpáik szenzációs fényerővel rendelkeznek kis méretük ellenére. Maszkjaik, uszonyaik kényelmesek, jól tervezettek, öröm velük a merülés. A neopren kesztyűk és csizmák szinte elnyűhetetlenek, így a búváriskolák nagy előszeretettel választják őket.
Ajánljuk mindenkinek, aki nem szeretné a legdrágább búvárfelszereléseket, de nem akar kompromisszumot kötni a minőség terén.

Letölthető dokumentumok:

SEAC Készülékes és Szabadtüdős búvárfelszerelés katalógus 2020

SEAC_2020_IT-EN_CATALOG.pdf (54 Mb)

SEAC úszó- és strandfelszerelés katalógus 2020

SEAC_Swimming_2020.pdf (38,3 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.