Scuba Force szárazruhák

A Scuba Force szárazruhákat Németországban gyártják a legendás német precizitással. Mára a cég szárazruha gyártása letisztult mind a típusokat, mind a minőséget tekintve. A korábbi 5-6 típus helyett jelenleg kétféle szárazruhát gyártanak. Mindkettő trilaminált. Az egyik a ScubaForce X9 aminél az alsó- és a felső rész is 1200-as Cordurából készül az erősebb igénybevételre, pl. barlangi merülések vagy a roncsmerülések. A másik az Explorer, melynek alsó része 1200 Cordura, a felső rész pedig 840-es Nylon, Cordura borításokkal a jobban igénybevett helyeken. Van férfi- és női szabású szárazruha konfekció méretekkel, de aki nem fér bele ebbe a kategóriába annak méretre is gyártanak.
A szárazruha felépítése mindkét típusnál azonos. Nagy oldalzsebek a technikai búvárkodás kellékeihez, frontzippzár keresztben, alatta pedig teleszkóp torzó a könnyebb bebújás érdekében illetve a merülések komfortosabbá tételéért. A trilam szárazruhák önmagukban nem szigetelnek, tehát hogy komfortosan érezzük benne magunkat egy jó aláöltöző ruhát kell hozzá választanunk. A mandzsetták alaphelyzetben latex-gumiból vannak, de lehet rendelni neoprén vagy a Zipseals-es verziót is. A lábrésznél a következő három verzió közül választhatsz, akár konfekcióméret esetében is: Slimline csizma - ami a neoprén csizma és a zokni közötti keménységű; Neoprén csizma - ez a legerősebb. A harmadik variáció (mi ezt szeretjük) a neoprén zokni és egy ráhúzható Rock Boot. Színben is van választék... Bár a ruhák alapszíne fekete, a borítás a felsőtesten lehet piros, kék, sárga vagy akár terepszínű is.
A ScubaForce szárazruhát azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének többé fázni a víz alatt és szeretnék meghosszabbítani a búvár szezonjukat.

Scuba Force katalógus 2013

(Szárazruhák: ScubaForce X9, Explorer)

Letölthető dokumentum:

Scuba Force katalógus 2013

scuba_force_szarazruhak.pdf (1,8 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2018 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.