Sportbúvár felszerelések - Coltri Sub

A Coltri Sub cég Olaszországban, a Garda tó mellett van. A cég inkább kompresszorairól híres, de búvárfelszerelésekkel is jelen van a piacon. Mi főként a palackjaikat szeretjük. A Coltri búvárpalackok az egyik legjobb minőséget képviselik a piacon. Acél palackok: 5 L, 10 L, 12 L hosszú és rövid (tömzsi) változatban, 15 L, 18 L. Természetesen a dupla palackok is összeállíthatók a manifoldokkal. Alumínium palackok: S80 (11,1 L), S40 (5,7 L), S53 (7,6 L) tömzsi, C100 (13,2 L). Az S80-ast és az S40-est használjuk a technikai merülések deco palackjaiként.
A többi felszerelésnél a Coltri a nagyon jó ár-érték arányt tartja szem előtt. Felszereléseik nem tartoznak a drágább kategóriába, de nagyon "strapabíróak". A palack szelepeik a legtartósabbak, könnyen elzárhatók és nyithatók. A mellények és légzőautomaták jól működnek átlagos körülmények között, olcsó a szervízelésük és ritkán kell őket javítani. A búvárruhákat ott gyártják az olaszországi gyárban, nem Kínában. Búvárruhában bármilyen speciális igényt ki tudnak elégíteni, legyen szó akár nedves neoprén ruháról vagy neoprén szárazruháról. A méretregyártás szín és típus megadásával lehetséges! Termékeiket rendelésre tudjuk szállítani. Szállítási idő 2-3 hét. Kérj ajánlatot!
Azoknak ajánljuk, akik olcsó, de jó, megbízható felszerelést vennének.

Coltri Sub búvárfelszerelések katalógus 2013

(jackettek és kiegészítők, légzőautómaták, műszerek és konzolok, acél palackok, alumínium palackok és kiegészítők, palack szelepek manifoldok, száraz ruhák, csizmák, csukják, kesztyűk és kiegészítők, neopren búvárruhák, méretre gyártott búvárruhák, maszkok, légzőcsövek, uszonyok, táskák, tőrök, lámpák, bóják, personal filter, átfejtő tömlők, súlyok, övek, egyéb kiegészítők)

Letölthető dokumentum:

Coltri Sub búvárfelszerelések katalógus 2013

coltri_buvarfelszerelesek_2013.pdf (11,3 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.