iPhone mint búvárcomputer és vízalatti kamera - Scuba Capsule

Ez a Scuba Capsule.

Minden az egyben. Levegőintegrált búvárcomputer, digitális tájoló, fényképező, videókamera, multimédiás lejátszó és még sok minden más is!
Minden merülési információ kijelzése mellett tökéletes minőségű kép- és videófelvételeket készíthetsz vele. Az applikáció olyan kiegészítő szolgáltatásokkal is bír, amit a "normál" búvárcomputerek nem adnak meg neked. Ilyen például a Nitrox/Trimix gázkeverő-kalkulátor, a felszerelés nyilvántartás - ami figyelmeztet arra is, hogy ideje szervizbe vinni a légzőautomatádat vagy nyomáspróbáztatni a palackodat -, illetve a merülési naplóban megjeleníthető fényképek és videók.
A zárszerkezet és a dupla O-gyűrűs szigetelés tökéletes vízzárást biztosít akár az extrém 150 méteres mélységig is.
Fotózás vagy videózás közben is láthatod a fontosabb merülési adatokat és ha szeretnéd, a készülék ezeket rögzíti is a képre vagy filmfelvételre.
A speciális érintőszenzor bármilyen fény- és látási viszonyok mellett használható. A készülék a telefon gyorsulásmérő egységének használatával is vezérelhető.
A házba épített rozsdamentes acél, 30 bar-os nyomásszenzort - ami kategóriájában a világ élvonalába tartozik - a svájci Keller cég szállítja.
A ház maga a legmagasabb minőségű alumíniumötvözetböl készül. A kijelző és a hátsó kamera előtti borítást pedig a szupererős, karcolásbiztos Gorilla Glass adja.
A házon található szabványos fotóállvány-csatlakozás segítségével a legtöbb vízalatti fotóslámpa-konzol csatlakoztatható az eszközhöz.
A Scuba Capsule búvárcomputere választható algoritmus szerint működik, amelyeket a felhasználó még tovább finomíthat egyedi beállításokkal (gradiens faktorok).
A készülék a levegős és Nitrox-os üzemmód mellett Trimix kezelésére is alkalmas. Vezetéknélküli jeladó segítségével a palacknyomás kijelzésére is alkalmas.
És ez még csak a kezdet. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak az alkalmazáson, hogy még több, még jobb szolgáltatásokat nyújtson nekünk!
A készülék megkapta a "Made for iPhone" minősítést, ami azt jelenti, hogy az Apple igen magas követelményeket támasztó szakértői minősítésén átment. Ez és a németországi gyártás garancia a minőségre!
A Scuba Capsule magyarországi disztribútora a Diver Kft.

Letölthető dokumentumok:

Scuba Capsule használati útmutató (angol nyelvű)

scubacapsule_usermanual_eng.pdf (3,48 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2018 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.