Coltri sűrítettlevegős búvárkompresszorok

A Coltri cég búvárkompresszorait egyre több helyen használják a világban, az egészen a kicsi és közepes szállítható mobil kompresszoroktól kezdve a nagy telepített változatokig. Teljesítményben a 80 liter/perc-től egészen a 600 liter/perc-es töltés-teljesítményig. A kompresszorok 200 bar és 300 bar nyomással választhatók. A Coltri kompresszorok a tervezéstől kezdve egészen az összeállításig a Coltri gyárban valósulnak meg, a legjobb minőségű anyagokból. A gyár 1 év garanciát vállal minden általa gyártott búvárkompresszorra.
A kompresszorok a legszélesebb felhasználási területeken bizonyítanak, például tűzoltóságokon, mentőegységeknél, búvárkodásban, paintball pályákon valamint az ipari búvárkodásban. Mi több mint 20 éve kezdtük el használni a Coltri kompresszorokat és nagy megelégedettséggel használjuk őket a mai napig. Ma már egy termékre sem lehet mondani, hogy olcsó, de a Coltri búvárkompresszorok nagyon jó ár-érték arányt képviselnek.

Az ICON 100 mobil kompresszor 100 liter/perc-es teljesítményével az egyik legversenyképesebb kompresszor a piacon a kisebb búvár társaságoknak. Ezekből a kis kompresszorokból mindig próbálunk raktáron tartani 1-2 darabot, hogy bármikor ki tudjuk szolgálni a búvárok igényeit. Nagyobb kompresszorokra kérjük, hogy kérj ajánlatot, mert a Coltri cég annyi félét gyárt, hogy természetesen minden fajtából nem tudunk raktáron tartani. A lejjebb található katalógusok egyike az ICON 100 modelleket mutatja be, a másik pedig a nagyobb mobil illetve telepített, fix kompresszorokat. Alaphelyzetben mindegyik berendezés aránylag csendesen működik, de vannak szigetelt úgynevezett csendes vagy Silent Kompresszorok és van a Szuper Csendes vagyis a Super Silent modell ami mellett akár telefonálni is lehet. Állandó készleten van a szűrőpatron, kompresszor olaj, levegőszűrő, töltés csatlakozó, nagynyomású tömlő, molekuláris szűrő, aktívszén, biztonsági szelep.

Amennyiben valakinek egyedi igényei vannak azt is meg tudjuk valósítani a gyárral való hosszú jó kapcsolatunkra való tekintettel. A Coltri Nitrox töltő kompresszorokat is tudjuk szállítani! Kérj árajánlatot bármelyik kompresszorra és mi a legjobb egyedi árat fogjuk neked adni olyan hamar, ahogy csak tudjuk. A szállítási határidő a nagyobb modellek esetén 2-3 hét.
Ajánljuk mindenkinek, aki egy megbízható kompresszort szeretne igazán jó áron!

Letölthető dokumentumok:

Coltri ICON hordozható búvárkompresszor katalógus

ColtriPortable2022EN.pdf (5,83 Mb)

Coltri búvárkompresszor katalógus

ColtriFillingStation2022EN.pdf (8,61 Mb)

Nautilus Búvárbolt - Búvárfelszerelések - Búvároktatás - Búvártúrák
Copyright © 1995-2024 Diver Kft. | Minden jog fenntartva.
A weboldalon található összes anyag (kép és szöveg)
szerzői jogvédelem alatt áll. Ezeknek az anyagoknak
vagy azok részeinek a felhasználásához
a Diver Kft. előzetes írásos engedélye szükséges.